Wij zijn een jonge en enthousiaste busonderneming gevestigd in regio Utrecht, van luxe touringcar tot evenementenvervoer, bij Pouw Vervoer kun je elk type bus huren voor alle soorten busvervoer.

Wat begon als een wekelijkse busrit naar een discotheek is jaren later uitgegroeid tot een van de meest veelzijdige busbedrijven van Nederland met maar liefst honderdvijftig bussen. Met een divers wagenpark en een eigen garage hebben we comfortabele en veilige touringcars, dubbeldekkers, gelede bussen, een partybus en lijn- tourbussen.

Pouw Vervoer is gespecialiseerd in samenwerking met het voortgezet onderwijs, ondersteuning voor het openbaar vervoer en biedt totaal oplossingen bij evenementen. We onderscheiden ons door een intensieve samenwerking met onze klanten, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Een touringcar huren bij Pouw Vervoer

Bij Pouw Vervoer hebben we niet alleen prachtige touringcars in ons wagenpark maar kunnen we je ook vervoeren in dubbeldekkers, gelede bussen of lijn- tourbussen. Dit zorgt dat we voor elk groepsvervoer een passende bus beschikbaar hebben.

Specialist in evenementenvervoer

Het organiseren van het vervoer bij een evenement of festival is een vak apart en Pouw Vervoer heeft zich hierin door jarenlange ervaring gespecialiseerd. Jaarlijks vervoeren we duizenden event en festival bezoekers door het hele land met pendelbussen of per luxe touringcar.

Samenwerken met het onderwijs

Wij werken intensief samen met veel onderwijsinstellingen in regio Utrecht. We regelen niet alleen het schoolreisvervoer voor het basisonderwijs maar zijn met name gespecialiseerd in vaste samenwerkingen met het middelbaar en hoger onderwijs.

Wil je een bus huren?

Je bent bij Pouw Vervoer aan het juiste adres!

Bel ons direct op 030 68 68 300 of Prijs aanvragen

Liever persoonlijk contact?

Onze medewerkers helpen graag!

Bel ons direct

Heb je een vraag?

Heeft u een vraag?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Inschrijven nieuwsbrief