Het keurmerk bus huren staat voor kwaliteit, service en veiligheid.

Sinds jaar en dag zijn wij een gecertificeerd touringcarbedrijf, toegekend door Stichting Keurmerk Touringcarbedrijven. Daarnaast hebben we ook het befaamde ISO:9001 certificaat. Deze keurmerken staan garant voor kwaliteit, service en veiligheid. Wij worden op deze punten regelmatig getoetst door SKTB en Kiwa Nederland. Een keurmerk bus huren is een keuze voor kwaliteit.

Onze kwaliteitseisen

Als u een bus huurt bij Pouw Vervoer dan mag u er van uitgaan dat wij alles in het werk stellen om aan een hoge kwaliteitsstandaard te voldoen. We willen niet alleen aan de eisen van de SKTB en ISO:9001 certificering voldoen maar ook aan onze eigen kwaliteitseisen. Door onze ervaren chauffeurs en een modern wagenpark hebben wij landelijk een goede naam verworven. Door onze eigen werkplaats met drie fulltime monteurs in dienst is ons wagenpark altijd in goede conditie en tip top in orde.

Heeft u desondanks toch opmerkingen over onze service en/of dienstverlening? Neem direct contact met ons op zodat wij ons kunnen verbeteren.

Wil je een bus huren?

Je bent bij Pouw Vervoer aan het juiste adres!

Bel ons direct op 030 68 68 300 of Prijs aanvragen

Liever persoonlijk contact?

Onze medewerkers helpen graag!

Bel ons direct

Heb je een vraag?

Heeft u een vraag?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Inschrijven nieuwsbrief