Kwaliteitsnorm Busvervoer Nederland.

Sinds jaar en dag zijn wij een iso gecertificeerd touringcarbedrijf, toegekend door Stichting Keurmerk Touringcarbedrijven. Per 1 januari 2020 is de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf opgeheven, omdat het doel van de stichting is behaald (zie dit artikel). Voor de norm van SKTB is er een alternatief - de Kwaliteitsnorm van Busvervoer Nederland. Deze bestaat uit ISO9001 en de kwaliteitsnorm van busvervoer Nederland die vergelijkbaar is met het veiligheidsdocument van het voormalige SKTB.

Onze kwaliteitseisen

Als u een bus huurt bij Pouw Vervoer dan mag u er van uitgaan dat wij alles in het werk stellen om aan een hoge kwaliteitsstandaard te voldoen. We willen niet alleen aan de eisen van de Busvervoer Nederland en ISO:9001 certificering voldoen maar ook aan onze eigen kwaliteitseisen. Door onze ervaren chauffeurs en een modern wagenpark hebben wij landelijk een goede naam verworven. Door onze eigen werkplaats met drie fulltime monteurs in dienst is ons wagenpark altijd in goede conditie en tip top in orde.

Heeft u desondanks toch opmerkingen over onze service en/of dienstverlening? Neem direct contact met ons op zodat wij ons kunnen verbeteren.

Wil je een bus huren?

Je bent bij Pouw Vervoer aan het juiste adres!

Bel ons direct op 030 68 68 300 of Prijs aanvragen

Inschrijven nieuwsbrief