Nieuws

We groeien maar door! Plan jij straks onze chauffeurs op tijd van A naar B? Kijk dan op onze vacaturesite werkenbijpouwvervoer.nl of klik hier en bekijk de vacature!

In het weekend van 18 tot en met 20 augustus vond de 25e editie van Lowlands plaats. Pouw Vervoer verzorgde de pendeldienst tussen station Lelystad en het festivalterrein in Biddinghuizen en weer terug.  Nina Milder van 3FM stapte bij Arjan Nieuwboer in de bus en schreef er een prachtig verhaal over. Het staat op de site van 3FM/lowlands maar wij delen het natuurlijk ook heel graag op onze site.

Het is een combinatie die je misschien niet snel verwacht, maar wat dacht je van een bijbaan als buschauffeur? Pouw Vervoer zoekt jonge buschauffeurs die we vooral in het weekend in kunnen zetten als buschauffeur bij festivals en evenementenpendels.

In de wintereditie van ONDERNAMEN Woerden staat een mooi interview met Johan Pouw. Hij vertelt hierin enthousiast over de nieuwe locatie in Woerden, direct aan de A12. Hier hebben onder andere de touringcars van Van Rooyen's een mooie uitvalsbasis. Het interview kun je hier lezen.