Bussen

Pouw Vervoer beschikt over een gevarieerd wagenpark met verschillende typen voertuigen. Touringcars, OV bussen, PartyPouwer bussen, midi bussen. Onder een touringcar verstaan we een luxe uitgevoerde bus. Deze voldoen aan moderne veiligheidseisen zoals veiligheidsgordels en rolkooiconstructie en beschikken o.a. over full airco, cd-speler, media- en/of dvd-speler en een koffiebar, koelkast en/of toilet. Wil je gebruik maken van één van deze voorzieningen laat het ons alstublieft weten. Wanneer je één van deze voorzieningen hebt besteld zal dat specifiek vermeld worden op de orderbevestiging.

Onder OV bussen verstaan we de bussen die je kent van het Openbaar Vervoer, de bestickering is ook dusdanig dat ze herkenbaar zijn als OV bussen. We hebben verschillende maten, standaard, 15-meter en gelede bussen. De passagiers capaciteit varieert van 80 tot 152 personen per bus. Deze capaciteit is opgebouwd in een aantal zit- en een aantal staanplaatsen.
Deze bussen kunnen ideaal zijn voor een evenement of festival. Grote groepen mensen kunnen van bijvoorbeeld een parkeerplaats of NS station naar het evenement en retour gependeld worden.
Vraag onze medewerkers voor advies welke bus(sen) voor jou interessant kan zijn.

De PartyPouwer bus is een door Pouw Vervoer speciaal bedacht concept. PartyPouwer bussen zijn onze “discobussen” die voorzien zijn van een zeer goede uitgebreide geluidsinstallatie. Door middel van een tablet die in de bus aanwezig is kun je genieten van een door ons samengesteld aanbod van partymuziek. Uiteraard is het ook mogelijk om via bluetooth je eigen feestmuziek af te spelen. Daarnaast zorgt de mogelijkheid tot consumpties en de combinatie met feestverlichting en rookmachine ervoor dat het feest al begint in de PartyPouwer bus.

Midi bussen zijn de kleinere bussen in ons assortiment. Voor groepen van 8 tot 22 personen kun je ook bij ons terecht. Deze bussen hebben echter geen faciliteiten zoals DVD, toilet en koelkast.

Enkele OV bussen en PartyPouwer bussen beschikken niet over gordels. Wij behouden ons het recht voor om materiaal bij een collega-bedrijf in te huren.

Zitplaatsen

Je reserveert bij ons busvervoer geschikt voor een x-aantal personen. Op het moment van reserveren kunnen wij nog geen exacte bus indeling geven. Deze indeling is ca 3 werkdagen voorafgaand aan de rit beschikbaar. De indeling is altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wanneer in de bus veiligheidsgordels zijn gemonteerd, is de passagier bij wet verplicht deze te gebruiken. De draagplicht geldt ook voor kinderen. Iedere stoel in het voertuig mag door 1 persoon gebruikt worden. Bijvoorbeeld 2 kinderen op 1 stoel is niet toegestaan.

Brengen en halen

Indien niet anders vermeld, is de busrit berekend op basis van brengen en halen. Is het toch de bedoeling dat de bus de hele rit tot je beschikking blijft? Laat het ons dan weten.

Catering

Het is toegestaan niet-alcoholische dranken en snacks mee te nemen. Het meenemen van alcoholische dranken is alleen in overleg met Pouw Vervoer toegestaan in een OV bus. Dit staat dan specifiek op je orderbevestiging vermeld. In beide gevallen geldt dat drankjes in glaswerk niet zijn toegestaan. Indien gewenst kunnen wij op aanvraag een touringcar met koffiebar en/of koelkast inzetten. Dit betekent dat er koffie/thee, frisdrank en/of bier en wijn in de touringcar aanwezig is. Desgewenst kunnen wij ook andere versnaperingen verzorgen. Verdere uitleg over het afnemen van drankpakketten en/of lunchpakketten kun je vinden op onze website.

Brandstofprijzen

De genoemde ritprijs is gebaseerd op de huidige brandstofprijzen. Bij extreme brandstofprijsstijgingen behouden wij ons het recht voor hiervoor een toeslag te rekenen.

Wijzingen BTW

De prijs is gebaseerd op het lage btw-tarief van 9%. Wanneer het btw-tarief veranderd zullen wij hier aan voldoen en behouden wij het recht voor de aangeboden prijzen evenredig aan te passen.

Prijzen

Al onze prijzen zijn inclusief binnen- en buitenlandse belastingen. De prijzen zijn exclusief parkeer-, pont- en tolgelden, milieuheffingen, kilometers op locatie en verzorgingskosten (eten, drinken en een (dag)verblijf en/of overnachting in een hotel) van de chauffeur. Deze kosten worden achteraf in rekening gebracht, tenzij anders vermeld of wanneer je zelf op locatie deze kosten betaalt.

Meerdaagse reizen

Al onze prijzen zijn inclusief binnen- en buitenlandse belastingen. De prijzen zijn exclusief parkeer-, pont- en tolgelden, milieuheffingen, kilometers op locatie en verzorgingskosten (eten, drinken en een (dag)verblijf en/of overnachting in een hotel) van de chauffeur. Deze kosten worden achteraf in rekening gebracht, tenzij anders vermeld of wanneer je zelf op locatie deze kosten betaalt.

Europees vervoer / landgrens passerend

Bij Europees vervoer dient het juiste programma zo spoedig mogelijk bij ons bekend te zijn. Daarnaast is het noodzakelijk dat uiterlijk zeven werkdagen voor aanvang van de reis een passagierslijst bij ons aanwezig is. Alle bagage dient te beschikken over een label met daarop de persoonlijke gegevens van de rechtmatige eigenaar. Passagiers dienen te beschikken over een geldig paspoort en de benodigde verzekeringen.

Schoonmaakkosten

Vanzelfsprekend wordt de touringcar tijdens het gebruik aan de binnenzijde vuil. Indien de touringcar echter extreem wordt vervuild, dan zijn wij genoodzaakt achteraf schoonmaakkosten á € 50,00 per uur in rekening te brengen. Voor overgeven in de bus brengen wij € 50,00 per vervuilde plek extra in rekening.

Wijzigingen

Het juiste aantal personen en het definitieve programma, dienen uiterlijk zeven werkdagen voor vertrek bij ons bekend te zijn. Eventuele wijzigingen in het aantal personen, data, route, vertrek- en/of aankomsttijden kunnen prijsaanpassingen tot gevolg hebben. Wijzigingen zijn alleen mogelijk in overleg en mits haalbaar binnen het geldende Arbeidstijdenbesluit Vervoer. Indien bij uitvoering van de opdracht blijkt dat er sprake is van een langere ritduur en/of een andere route dan vooraf is besproken, dan brengen wij meerkosten in rekening. Dit behoudens situaties die te wijten zijn aan overmacht.

Annulering

Wij hanteren de annuleringsvoorwaarden zoals deze vermeld staan in artikel 5 van de Algemene vervoer- en Reisvoorwaarden van KNV Busvervoer.

Verzekeringen

Gedurende het vervoer in onze bus, ben je verzekerd via onze inzittendenverzekering. Zodra je onze bus verlaat, stopt deze verzekering. Als je op je bestemming ook verzekerd wilt zijn, dan dien je hiervoor zelf een (reis)verzekering af te sluiten.

Betalingscondities

Na uitvoering van de opdracht ontvang je per e-mail de factuur. Tenzij anders vermeld, deze dient binnen veertien dagen na factuurdatum te worden betaald. Pouw Vervoer behoudt zich het recht voor een (aan)betaling te verlangen alvorens de rit plaatsvindt.

Klachten

Wanneer je onverhoopt toch een klacht hebt over de uitvoering van onze dienstverlening stuur ons dan een e-mail. Alleen klachten die schriftelijk per mail worden ingediend worden in behandeling genomen. Klachten moeten binnen een week na uitvoering van de rit bij ons bekend zijn anders worden deze niet meer in behandeling genomen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verloren voorwerpen

Ben je iets verloren in onze bussen? Alle gevonden voorwerpen worden geregistreerd en kun je terugvinden op onze website. Wij werken samen met iLost waarbij het mogelijk is om je bezittingen bij ons kantoor in Vianen op te halen of te laten verzenden. Klik hier voor de pagina gevonden voorwerpen.

Noodgevallen

Mocht er buiten kantooruren een noodgeval zijn, dan is Pouw Vervoer te bereiken op het noodnummer: 030-6868300 optie 2.
Let wel, dit nummer is uitsluitend te gebruiken bij echte noodgevallen. Voor verloren voorwerpen verwijzen we je door naar de gevonden voorwerpen pagina.

Algemene voorwaarden

Op al onze diensten zijn de Algemene Vervoer- en Reisvoorwaarden van KNV Busvervoer van toepassing, gedeponeerd bij de rechtbank te ’s-Gravenhage onder nummer 18/2017. Deze zijn te vinden op onze website. Op verzoek kunnen wij je een exemplaar toesturen. Klik hier voor de pagina algemene voorwaarden KNV Busvervoer.

Inschrijven nieuwsbrief