Bus huren voor bedrijfsuitje?

Gezellig met de bus op pad naar een bedrijfsuitje, dat regel jij bij Pouw Vervoer! In een mooie touringcar kan de rest van jouw bedrijfsuitje al niet meer stuk! Bij Pouw Vervoer kun je altijd een bus huren die past bij jouw wensen. Door ons uitgebreide wagenpark met luxe touringcars en dubbeldekkers hebben we altijd een geschikte bus. Door de inzet van een lijn-tourbus of de Pouw Vervoer XXL bus is er ook voor de krappere budgetten altijd een geschikte bus beschikbaar!

Onze chauffeurs begrijpen als geen ander dat de gezelligheid van jullie bedrijfsuitje al start in de bus. We zullen dan ook altijd ons best doen om aan jullie wensen tegemoet te komen. Gezellige muziek in de bus? Geen probleem! Een hapje of een drankje tijdens de rit, wij regelen het voor je!

Bedrijfsevent?

Een landelijk event met verschillende vestigingen of klanten uit het hele land vervoeren naar een centrale locatie? Pouw Vervoer ondersteunt je graag bij de organisatie en denkt ook met je mee om dit logistiek te ondersteunen.

Ontvang snel een busprijs

Vraag direct een prijs aan en wij zullen je zo snel mogelijk een geheel vrijblijvende prijsopgave toezenden. Hoe jullie groepsvervoer er ook uitziet, Pouw Vervoer is het startpunt voor een geslaagd bedrijfsuitje!

Pouw Vervoer, het grootste busbedrijf van Midden-Nederland.

Met zekerheid een bus huren voor een bedrijfsuitje.

✓ Veilige touringcars.

✓ Altijd een bus met ervaren chauffeur.

✓ Meer dan 25 jaar ervaring ⭐ sinds 1992.

Wil je een bus huren?

Je bent bij Pouw Vervoer aan het juiste adres!

Bel ons direct op 030 68 68 300 of Prijs aanvragen

Inschrijven nieuwsbrief