Ben jij weleens naar de Winter Efteling geweest?

De wereld vol Wonderen ondergaat in de wintermaanden een volledige metamorfose. Alles is prachtig bedekt onder een winterkleed en betoverd met duizenden twinkelende lichtjes.

Waarom in de winter naar de Efteling?

Het ziet er allemaal prachtig en sfeervol uit en alle attracties zijn gewoon geopend zoals de spannende Python en de nieuwe familie-achtbaan Max & Moritz. Twijfelen omdat het te koud is? Je loopt zo prachtig onder de duizenden lichtjes naar het Paleis der Fantasie, Symbolica, of waan je jezelf in Fata Morgana in een duizend-en-een-nacht-sfeer of droom heerlijk weg in Droomvlucht. Deze wonderlijke attracties zijn niet alleen lekker verwarmd en binnen, maar ook hartverwarmend. Als afsluiter kun je ook nog de spectaculaire watershow Aquanura bekijken.

Een busreis naar de Efteling met Pouw Vervoer is een goede keuze wanneer je heerlijk ontspannen wilt reizen of wanneer u niet de beschikking heeft over een auto. De luxe touringcars zijn o.a. voorzien van toilet aan boord en hebben video infotainment met vermaak van groot tot klein.

Vanaf € 45,00 per persoon reis je luxueus met een touringcar en sta je voor de toegangspoort van de Efteling om zo het wintersprookje binnen te wandelen.

De aanbieding is geldig van 19 december 2020 t/m 3 januari 2021
Ben je met een groep vanaf 12 personen, neem dan contact met 030-6868300 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kies uit de onderstaande dagen en opstapmogelijkheden: