Veel vrienden of bezoekers op uw feestje? U kunt de Pouw XXL bus huren!

We hebben niet alleen touringcars of lijn- tourbussen in ons wagenpark. Speciaal voor het vervoer van grote groepen hebben wij de Pouw XXL pendelbus. Deze gelede bussen worden vaak ingezet bij evenementenvervoer, festivalvervoer of groepsvervoer over korte afstand. Met onze Pouw XXL bussen kunt u bijna 100 personen in één keer vervoeren, 45 zitplaatsen en circa 50 staanplaatsen.

Veiligheid

Pouw Vervoer doet er alles aan om u te vervoeren in een veilige bus. Door onze eigen servicewerkplaats en ervaren monteurs is de XXL bus goed onderhouden en voldoen de bussen aan alle veiligheidseisen. Onze monteurs zorgen voor een continue controle op de technische staat van de bussen.

Faciliteiten in de XXL pendelbus

Onze Pouw XXL bussen zijn gelede bussen en hebben zit- en staanplaatsen en kunnen beschikken over de volgende faciliteiten:

  • geluidsinstallatie
  • breed gangpad
  • cd-speler
  • microfoon
  • mogelijkheid tot plaatsen partykoelkast

Wanneer u gebruik wilt maken van een of meerdere faciliteiten bij uw touringcar, vragen we u dit aan te geven bij de aanvraag en bevestiging van de busrit. Wij zullen er dan voor zorgen dat de juiste faciliteiten aanwezig zijn. Sommige van de faciliteiten kunnen meerkosten met zich meebrengen. De aanwezigheid van specifiek aangevraagde faciliteiten in de XXL pendelbus zullen op uw orderbevestiging vermeld staan.

Inschrijven nieuwsbrief