Pouw Vervoer is dé specialist in evenementenvervoer. U kunt een pendelbus huren voor het vervoer van 10 tot 100.000 personen!

Een pendelbus kan uitkomst bieden als u bij een evenement of festival uw gasten over korte afstand wil vervoeren. Met meer dan 100 bussen in ons wagenpark kunnen we u bij elk evenement van dienst zijn, van grootschalig festivalvervoer tot klein bedrijfsfeest. Onze bussen hebben brede gangpaden en een gemakkelijke in en uitstap, alles om het vervoer snel en veilig te laten verlopen.

Pendelen bij uw evenement

Als eventspecialist bieden we meer dan pendelbussen alleen, wij denken graag met u mee om uw evenement of festival logistiek te ondersteunen. Daarnaast kunnen we kaartverkoop van het busvervoer regelen en verkeersregelaars/ vervoerscoördinatoren inzetten. Kortom bij Pouw Vervoer weet u zeker dat het busvervoer bij uw evenement goed is geregeld. Bezoek onze website www.pouwevenementen.nl om een indruk te krijgen op welke festivals wij allemaal vervoer verzorgen.

Veiligheid

U mag van Pouw Vervoer verwachten dat we pendelen met veilige bussen. We hebben een eigen servicewerkplaats met ervaren monteurs en zorgen ervoor dat de bussen altijd op orde zijn. Onze monteurs zorgen voor een continu controle op de technische staat van de pendelbus.

Milieu

Het aanbieden van pendelvervoer is een keuze voor het milieu, zeker bij Pouw Vervoer! Door ons moderne wagenpark hebben de meeste bussen de schoonste en zuinigste motor verkrijgbaar in de markt. Deze motoren produceren aanzienlijk minder schadelijke uitstoot en dat maakt reizen met onze bussen een milieubewuste keuze.

Inschrijven nieuwsbrief