Een lijn- tourbus is uitermate geschikt als pendelbus, vervoer over korte afstand of voor groepen met een krap budget.

Naast prachtige touringcars hebben wij 45 lijn- tourbussen in ons wagenpark. Deze bussen ondersteunen dagelijks het openbaar vervoer in de regio Utrecht. We kunnen deze nette, maar simpel uitgeruste bussen ook inzetten voor uw groepsvervoer, evenementenvervoer of pendelvervoer. Al zoekt u busvervoer over korte afstand, heeft u een grote groep te vervoeren of is er een krap budget, de lijn- tourbussen bieden uitkomst.

Veiligheid

Bij Pouw Vervoer mag u er altijd van uitgaan dat we u vervoeren in een veilige bus. Door ons moderne wagenpark en eigen werkplaats met ervaren monteurs worden de bussen continue gecontroleerd en onderhouden. Hierdoor bent u met Pouw Vervoer altijd veilig onderweg.

Milieu

Een bus huren is een milieubewuste keuze, zeker bij Pouw Vervoer! We beschikken over een modern wagenpark en de meeste bussen uit ons wagenpark hebben de schoonste en zuinigste motor verkrijgbaar in de markt. Deze motoren produceren aanzienlijk minder schadelijke uitstoot en dat maakt reizen met onze bussen een milieubewuste keuze.

Faciliteiten

Onze lijn-tourbussen hebben 39 zitplaatsen en 2 extra inklapbare zitplaatsen en kunnen beschikken over de volgende faciliteiten:

  • airconditioning
  • breed gangpad
  • cd-speler
  • microfoon
  • rolstoellift
  • gordels

Wanneer u gebruik wilt maken van faciliteiten in de bus, kunt u dit aan geven bij de aanvraag en de bevestiging van de busrit. De aanwezigheid van specifiek aangevraagde faciliteiten zullen op uw orderbevestiging vermeld staan.

Inschrijven nieuwsbrief