Pouw Vervoer mag zich met trots de officiële buspartner van eredivisieclub FC Utrecht noemen. Naast het busvervoer voor de supporters bij de thuiswedstrijden en naar de uitwedstrijden, hebben we ook de eer de selectie van FC Utrecht naar hun wedstrijden te mogen rijden. Uiteraard is deze FC Utrecht spelersbus geleverd in een VIP uitvoering en van alle gemakken voorzien.

Huur de FC Utrecht spelersbus

De officiële FC Utrecht spelersbus is te huur voor particulieren en bedrijven! Dus wil jij op de stoel zitten van Mark van der Maarel of Willem Janssen? Vraag dan direct een prijs aan bij Pouw Vervoer. Uiteraard hoeven we niet uit te leggen dat de FC Utrecht selectie altijd voorrang heeft, het huren van de spelersbus is dan ook altijd onder voorbehoud.

Van alle gemakken voorzien

De FC Utrecht spelersbus is van alle gemakken voorzien. Hij is uitgerust met luxe stoelen, tafels, een grote rondzit achter in de bus, keuken, koelkasten en 3 flatscreen tv-schermen in de bus. Zo hoeven de spelers niks te missen van de eredivisie wedstrijden! Kortom een luxe VIP bus, waardig voor de selectie van FC Utrecht. 

Inschrijven nieuwsbrief