Bus huren Utrecht

Door onze centrale ligging in Midden Nederland kunt u gemakkelijk vanuit heel regio Utrecht bij Pouw Vervoer een bus of touringcar huren. Als partner van onder andere Universiteit Utrecht, Toerisme Utrecht en natuurlijk de trots van de domstad FC Utrecht zijn we geen vreemde in Utrecht! Of u nu de FC Utrecht spelersbus wilt huren, een budget stadsbus of luxe touringcar van alle gemakken voorzien, u bent bij Pouw Vervoer aan het juiste adres.

Bezoek de Domstad

Wilt u de domstad bezoeken dan brengen wij u graag naar de leukste bestemmingen binnen Utrecht en omgeving. Door onze samenwerking met Toerisme Utrecht kunnen we de leukste uitjes voor uw gezelschap organiseren! Een bezoek aan de Oudegracht op een mooie zomerse avond of naar het prachtige Kasteel de Haar, wij brengen u naar uw bestemming.

De juiste bus voor uw gezelschap

Wilt u een touringcar huren vanuit Utrecht? Bij Pouw Vervoer bent u aan het juiste adres. Voor elke groep hebben wij de juiste bus, bent u groot van FC Utrecht? Vraag dan eens naar de mogelijkheden om de FC Utrecht spelersbus te huren. Als de spelers deze luxe VIP bus niet nodig hebben, is deze te huur voor de echte fans!

Pouw Vervoer biedt niet alleen groepsvervoer maar zijn tevens specialist in evenementenvervoer, schoolreisvervoer en het ondersteunen van het openbaar vervoer. We hebben een uitgebreid wagenpark met diverse soorten bussen in regio Utrecht.

U kunt in regio Utrecht niet alleen een touringcar met chauffeur huren voor uw bedrijfsuitje of schoolreis, maar u bent ook voor het vervoer over korte afstand bij Pouw Vervoer aan het juiste adres. De onderstaande plaatsen uit regio

Utrecht rekenen wij ook tot ons verzorgingsgebied:

Utrecht, De Bilt, Bilthoven, Zeist, Bunnik, Houten, Maartensdijk, Driebergen, Nieuwegein, Polsbroek, IJsselstein, Benschop, Lopik, Lopikerkapel, Schoonhoven, Maarssen, Maarssenbroek, Breukelen, De Meern, Woerden, Harmelen, Vleuten, Kockengen, Vianen, Montfoort, Culemborg, Zederik en Wijk bij Duurstede.

Pouw Vervoer, het grootste busbedrijf van Midden-Nederland.

Met zekerheid een bus huren.

✓ Veilige touringcars.

✓ Altijd een bus met ervaren chauffeur.

✓ Meer dan 25 jaar ervaring ⭐ sinds 1992.

Wil je een bus huren?

Je bent bij Pouw Vervoer aan het juiste adres!

Bel ons direct op 030 68 68 300 of Prijs aanvragen

Inschrijven nieuwsbrief