Touringcar huren Tiel

U wilt een bus huren in regio Tiel? Pouw Vervoer is u ook graag van dienst vanuit Ommerenveld, Beneden- Leeuwen, Dreumel, Druten en Echteld. Touringcar huren Tiel, bij Pouw Vervoer stapt u in de mooiste bus.

Bij Pouw Vervoer kunt u gemakkelijk en snel een touringcar huren. U ontvangt na uw aanvraag zo snel mogelijk een geheel vrijblijvende prijsopgave. Door onze gunstige ligging in het midden van het land zijn we u in Tiel graag van dienst. Wij hebben een uitgebreid en divers wagenpark (touringcar, lijn-tourbus, pendelbus, dubbeldekker, rolstoelbus, Pouw XXL bus en Pouw partybus), hierdoor kunt u niet alleen een bus huren maar zijn wij ook gespecialiseerd in evenementenvervoer en schoolreisvervoer.

Het feest begint in de bus

Of u nu uw werknemers wilt belonen met een leuke avond uit of gezellig gaat stappen met vrienden of familie. De gezelligheid start al in de bus met onze Pouw Partybus of een van onze prachtige touringcars! U kunt tevens gebruik maken van onze catering mogelijkheden in de bus, zodat uw medepassagiers al een lekker drankje kunnen nuttigen voordat u op bestemming bent. Vanuit Tiel is heel Nederland gemakkelijk te bereiken, wacht dacht u van een gezellige avond op stap in onze hoofdstad Amsterdam of op schoolreis naar de Efteling?

Pouw Vervoer, het grootste busbedrijf van Midden-Nederland.

Met zekerheid een bus huren.

✓ Veilige touringcars.

✓ Altijd een bus met ervaren chauffeur.

✓ Meer dan 25 jaar ervaring ⭐ sinds 1992.

Wil je een bus huren?

Je bent bij Pouw Vervoer aan het juiste adres!

Bel ons direct op 030 68 68 300 of Prijs aanvragen

Inschrijven nieuwsbrief