Bus huren Soest

Uiteraard brengen we u ook vanuit Baarn, Soesterberg, Bilthoven en Den Dolder naar uw gewenste bestemming in een van onze mooie touringcars! Bus huren Soest, bij Pouw Vervoer brengen we u graag opweg!

Bij Pouw Vervoer kunt u gemakkelijk en snel een bus huren. Door onze gunstige ligging in het midden van het land zijn we u in Soest graag van dienst. Wij hebben een uitgebreid en divers wagenpark (touringcar, lijn-tourbus, pendelbus, dubbeldekker, rolstoelbus, Pouw XXL bus en Pouw partybus), hierdoor kunt u niet alleen een bus huren maar zijn wij ook gespecialiseerd in evenementenvervoer, schoolreisvervoer en ondersteunen we in regio Soest het openbaar vervoer.

Uit in eigen regio

Soest en omgeving staat bol van de leuke dingen om te doen met een groep en gemakkelijk te bereiken met een bus. Wat dacht u van een bezoek in Paleis Soestdijk, het koninklijke witte paleis waar koningin Juliana en Prins Bernhard jarenlang gewoond hebben. We brengen u graag in een van onze mooie touringcars!

Evenementenvervoer

Pouw Vervoer is specialist in busvervoer rondom festivals en evenementen. We hebben jarenlange ervaring met de inzet van pendelbussen en festivalvervoer en zijn u ook graag van dienst in de omgeving van Soest. Vraag onze medewerkers voor meer informatie.

Wil je een bus huren?

Je bent bij Pouw Vervoer aan het juiste adres!

Bel ons direct op 030 68 68 300 of Prijs aanvragen

Inschrijven nieuwsbrief