Bus huren Maarssen

U wilt een bus of touringcar huren in regio Maarssen? We rijden u ook graag vanuit Vleuten, de Meern, Breukelen of Oud- Maarsseveen naar de leukste bestemmingen. Bus huren Maarssen, bij Pouw Vervoer bent u aan het juiste adres.

Op avontuur in eigen regio

Maarssen ligt in een prachtige omgeving met het mooiste cultureel erfgoed van Nederland gewoon om de hoek! Wat dacht u van een bezoek aan het sprookjesachtige Kasteel de Haar of museum beeld en geluid in Hilversum. Wat uw wensen ook zijn en waar uw gezelschap ook naar toe gaat, Pouw Vervoer brengt u comfortabel en snel naar uw gewenste bestemming.

Van bedrijfsuitje tot schoolreisvervoer

Bij Pouw Vervoer kunt u gemakkelijk en snel een touringcar huren. Door onze gunstige ligging in het midden van het land zijn we u in Maarssen graag van dienst. Wij hebben een uitgebreid en divers wagenpark (touringcar, lijn-tourbus, pendelbus, dubbeldekker, rolstoelbus, Pouw XXL bus en Pouw partybus), hierdoor kunt u niet alleen een bus huren maar zijn wij ook gespecialiseerd in evenementenvervoer, schoolreisvervoer en ondersteunen we in regio Maarssen het openbaar vervoer.

Wil je een bus huren?

Je bent bij Pouw Vervoer aan het juiste adres!

Bel ons direct op 030 68 68 300 of Prijs aanvragen

Inschrijven nieuwsbrief