Touringcar huren Gouda

Vanuit regio Gouda een Touringcar huren? Bij Pouw Vervoer bent u aan het juiste adres voor het vervoer van 10 tot 10.000 personen

Gouda staat bekend om haar kaas, stroopwafels en het prachtige stadhuis. Deze historische stad is dan ook zeker de moeite van het bezoeken waard. Wij brengen u graag in een van onze mooie touringcars naar de door uw gewenste bestemming. Touringcar huren Gouda, stapt u in bij Pouw Vervoer?

Bekend in de regio

Door onze gunstige ligging in het midden van Nederland, zijn we u ook vanuit Gouda en de omliggende plaatsen graag van dienst. Veel middelbare scholen uit Gouda en omstreken mogen wij al tot onze klanten rekenen zoals het Coornhert college en de Goudse Scholen Gemeenschap.

U kunt er bij Pouw Vervoer van uit gaan dat we de juiste bus voor uw groep in ons wagenpark hebben. Zo kunt u naast een touringcar ook de volgende bussen huren: Lijn- tourbus, pendelbus, Pouw XXL bus, Pouw Partybus, dubbeldekker en een rolstoelbus.

De onderstaande plaatsen uit regio Gouda rekenen wij ook tot ons verzorgingsgebied:

Gouda, Oudewater, Bergambacht, Bodegraven, Boskoop, Haastrecht, Krimpen aan den IJssel, Moordrecht, Nederlek, Nieuwerkerk aan den IJssel, Ouderkerk, Reeuwijk, Schoonhoven, Vlist, Waddinxveen, Woerden, Zevenhuizen-Moerkapelle en Zoetermeer.

Pouw Vervoer, het grootste busbedrijf van Midden-Nederland.

Met zekerheid een bus huren.

✓ Veilige touringcars.

✓ Altijd een bus met ervaren chauffeur.

✓ Meer dan 25 jaar ervaring ⭐ sinds 1992.

Wil je een bus huren?

Je bent bij Pouw Vervoer aan het juiste adres!

Bel ons direct op 030 68 68 300 of Prijs aanvragen

Inschrijven nieuwsbrief