In deze corona periode is ons is een meerjarige opdracht gegund voor de Defensie Verkeers- en Vervoersorganisatie (DVVO).

Oprichter Johan Pouw: ‘Onze creativiteit in de duurzame projecten valt op, er worden ons fantastische opdrachten gegund! Ondanks de coronacrisis gaan we een stapje verder en richten ons op nieuwe marktkansen, groei en innovatie met winst voor mens, maatschappij en milieu’.

De opdracht voor het busvervoer in opdracht van defensie hebben wij gekregen op basis van prijs en kwaliteit.. ‘We hebben er onder andere voor gekozen om in het verlengstuk van onze ISO 14001 certificering deze aanbesteding uit te voeren met touringcars welke rijden op HVO100 brandstof.

Na het behalen van het ISO 14001 certificaat is er intern verder aan de slag gegaan om dit milieubeleid meer te verankeren in de algemene bedrijfsstrategie. ‘Door de coronacrisis is er tijd vrijgekomen om innovatieve projecten en duurzame processen verder uit te werken. Al wordt een aanbesteding gegund, plant de desbetreffende projectmanager het vervoersplan in en zet hier onze HVO100 geschikte voertuigen op. Het is fantastisch voor ons bedrijf dat we wederom zijn uitgekozen om deze mooie klus te doen. Defensie is groen van kleur en wij rijden groen’, zegt een enthousiaste Johan Pouw.

Inschrijven nieuwsbrief