Zoekt u ervaren handen aan het stuur? Pouw Vervoer kunt u hierin ondersteunen.

Pouw Vervoer chauffeurs overal inzetbaarHeeft uw (transport)organisatie extra handjes aan het stuur nodig, maar vindt u niet de juiste mensen of duurt de aanstellingsprocedure (te) lang, dan hebben wij een tip voor iedereen die hier tegenaan loopt! Veel van onze touringcarchauffeurs hebben ook andere rijbewijzen en certificaten zoals rijbewijs B, C, CE, BE en/of een taxipas en zijn inzetbaar voor andere werkzaamheden buiten onze organisatie, ook als dat tijdelijk of bij piekdrukte is.

We hebben de afgelopen weken al meerdere collega’s succesvol ingezet in andere sectoren, zoals transport en logistiek. Chauffeurs blijven in het werkritme en de samenwerking met andere organisaties levert een win-winsituatie op voor alle partijen. Inmiddels is deze manier van schakelen ook de start van een aantal mooie, duurzame samenwerkingen gebleken.

Heeft uw organisatie (tijdelijk) extra mensen nodig dan nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 06 - 546 508 50. Korte lijnen, snel schakelen en een aantrekkelijk uurtarief; zo kunnen wij al binnen één dag onze medewerkers inzetten binnen uw organisatie.