Onderstaande is van toepassing op deze webpagina. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze gebruikersvoorwaarden.

 • Pouw Vervoer spant er zich voor in de inhoud van de webpagina regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.
 • Pouw Vervoer verschaft de inhoud van de webpagina in de staat waarin deze zich feitelijk bevindt, zonder garantie of waarborg ten aanzien van de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.
 • Pouw Vervoer is niet aansprakelijk voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de webpagina of met de onmogelijkheid de webpagina te kunnen raadplegen.
 • Pouw Vervoer mag de webpagina naar eigen inzicht en op ieder door hem gewenst moment (laten) veranderen of beëindigen, met of zonder voorafgaande verwittiging. Pouw Vervoer is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging.
 • Behoudens deze gebruikersvoorwaarden, is Pouw Vervoer niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.
 • Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de webpagina of de inhoud daarvan kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren. U bent verantwoordelijk voor al hetgeen u vanuit de webpagina verzendt.
 • Pouw  Vervoer behoudt zich het recht voor om u de toestemming te ontzeggen de webpagina te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de webpagina zijn aangeboden, gebruik te maken. In aansluiting daarop kan Pouw Vervoer de toegang tot de webpagina monitoren.

Copyright © Pouw Vervoer

Niets van deze site mag zonder onze toestemming worden gebruikt voor ander sites. Het afdrukken van pagina’s van de site is alleen toegestaan voor persoonlijk gebruik. Heeft u vragen of opmerkingen over onze voorwaarden vragen wij u dit kenbaar te maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacystatement

Pouw Vervoer is ervan overtuigd dat de bescherming van de privacy van haar prospects en de bezoekers van haar websites van essentieel belang is voor haar activiteiten. Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Zij gebruikt alleen díe gegevens die nodig zijn voor een optimale dienstverlening. Uw persoonsgegevens worden niet zonder toestemming aan derden verstrekt. Pouw Vervoer houdt zich dan ook in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

Liever persoonlijk contact?

Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons direct

Heb je een vraag?
Heeft u een vraag?
 1. Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!
 2. E-mailadres(*)
  Invalid Input
 3. Je vraag(*)
  Invalid Input
 4. Invalid Input

Inschrijven nieuwsbrief