Bij een goed georganiseerd event, klein en groot zijn de bezoekersstromen strak geregeld. Pouw Vervoer heeft zich gespecialiseerd in het pendelen bij evenementen en denkt graag met u mee. Wij kunnen pendelbussen inzetten als parkeergelegenheid niet naast de deur is, u veel bezoekers verwacht met het openbaar vervoer maar het station niet op loopafstand is of u wilt een extra service bieden naar uw bezoekers.

Specialist in pendelvervoer

Pendelvervoer is meer dan het inzetten van een paar bussen. Pouw Vervoer heeft jarenlange ervaring en ons wagenpark is goed uitgerust voor het pendelen bij evenementen. Naast bussen kunnen wij ook buscoördinatoren, kaartverkopers en parkeerwachten inzetten om het vervoer bij een event of festival goed te laten verlopen. Of u nu luxe touringcars, lijn- tourbussen, partybussen of een Pouw XXL bus zoekt, wij hebben alles in huis om uw evenement tot een succes te maken.

Verdienen met busvervoer?

Als organisator van een evenement kunt u gebruik maken van onze buskaart service. Met de buskaart kunnen alleen betalende bezoekers gebruik maken van de pendelbus. Wij kunnen uw logo op de buskaart drukken en de kaartverkoop voor u regelen. U bepaalt zelf de prijs voor de buskaart, u kunt zo de inzet van pendelbussen financieren en zelfs geld overhouden aan pendelvervoer!

Liever persoonlijk contact?

Onze medewerkers helpen graag!

Bel ons direct

Heb je een vraag?

Heeft u een vraag?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Inschrijven nieuwsbrief