Of het nu een groot of klein festival betreft, een goede organisatie van de bereikbaarheid is een van de succesfactoren wat uw bezoekers bijblijft. Festivalvervoer is een vak apart, Pouw Vervoer heeft zich hierin gespecialiseerd door jarenlange ervaring en een wagenpark wat zich leent voor elk type vervoer.

Pendelbussen bij uw festival

Wij stoppen niet bij het inzetten van wat pendelbussen maar denken met u mee over de bezoekersstromen, aanrijdroutes en capaciteit. We rijden regelmatig lokale evenementen of landelijke festivals zoals Extrema Outdoor of Solar festival met duizenden bezoekers. Naast speciaal ingerichte pendelbussen, touringcars, partybussen en de Pouw XXL bussen kunnen we ook bus coördinatoren, kaartverkopers en parkeerwachters inzetten om uw festivalvervoer goed te laten verlopen.

Festivalvervoer met een touringcar

Pouw Vervoer heeft een uitstekende reputatie in het verzorgen van festivalvervoer per touringcar. We brengen uw bezoekers vanuit landelijke opstappunten naar uw festival en zorgen ervoor dat het feest al in de bus begint. U kunt ook uw bezoekers stimuleren om zelf het busvervoer te regelen bij Pouw Vervoer zodat ze veilig en gemakkelijk op het festival of event aankomen.

Verdienen met busvervoer?

Als organisator van een festival kunt u tevens gebruik maken van onze buskaart service. Met de buskaart kunnen alleen betalende festivalgangers gebruik maken van het busvervoer. Wij kunnen uw logo op de buskaart drukken en de kaartverkoop voor u regelen. U bepaalt zelf de prijs voor de buskaart, u kunt zo de inzet van festivalbussen financieren en er zelfs geld aan overhouden!

Inschrijven nieuwsbrief