Een festival bestaat vaak uit plezier, muziek en drukte. Om de vele bezoekers zonder chaos op en ook weer af het terrein te krijgen, is gestructureerd vervoer essentieel. Pouw Vervoer is een gecertificeerd busbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in vervoer bij evenementen. U kunt dan ook met een gerust hart een festivalbus huren.

Festival pendel voor zowel grootschalige als kleinschalige festivals

Het maakt niet uit of u een grootschalig of kleinschalig festival organiseert, wij hebben de middelen om u te helpen. Ons uitgebreide wagenpark heeft bussen voor elke gelegenheid. Wij denken mee over wat u nodig heeft en helpen u bij de uitvoer.

Uw totale organisatie geregeld

Omdat wij begrijpen dat u al genoeg aan uw hoofd heeft, bieden wij de mogelijkheid de gehele organisatie van de festivalpendel aan ons over te laten. We laten niet alleen de pendelbussen rijden, we regelen alles voor u. En als u wilt, kunnen we ook buscoördinatoren, kaartverkopers en parkeerwachten inzetten om het vervoer in goede banen te leiden. Zo hoeft u zelf nergens meer aan te denken en kunt u zich richten op andere belangrijke zaken.

Uw financiering terugverdienen

Als u het slim aanpakt, kost het pendelvervoer u niets. Integendeel, het levert u zelfs geld op. Dat gaat zo: wij maken buskaarten voor u met uw logo erop en maken een kaartje verplicht voor bezoekers als ze mee willen met de bus. De prijs mag u zelf bepalen, wij regelen vervolgens voor u de kaartverkoop. Op deze manier kunt u gemakkelijk de kosten van het pendelen terug verdienen en er zelfs iets extra’s aan overhouden. En dat zonder enige moeite van uw kant!

Meer dan alleen de standaard pendelbussen

Onze pendelbussen zijn betrouwbare en comfortabele bussen, die gebouwd zijn om snel en veel passagiers te vervoeren. Zo beschikken ze over ruime gangpaden en een gemakkelijke in- en uitstap. Een goede keuze voor uw festival. Soms kan het echter ook leuk zijn om voor uw bezoekers iets extra’s te regelen. Daarvoor hebben wij de Pouw Partybus. Deze beschikt over een professioneel geluidssysteem, discoverlichting en kan worden uitgerust met een partykoelkast. Het is een feestelijk begin van uw festival voor een groot gezelschap. Als u het nog grootser aan wilt pakken, kunt u kiezen voor de Pouw XXL bus. In deze mega festivalbus kunnen wel 130 mensen vervoerd worden. Ook voor een rit in deze bussen mag u natuurlijk een vergoeding vragen van de bezoeker.

Liever persoonlijk contact?

Onze medewerkers helpen graag!

Bel ons direct

Heb je een vraag?

Heeft u een vraag?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Inschrijven nieuwsbrief