Een schoolreis bus huren voor de leukste schoolreis, excursie of studiereis doe je bij Pouw Vervoer!

Voor veel leerlingen en docenten is het schoolreisje het hoogtepunt van het jaar, maar voor de organisator betekent het veel extra werk. Pouw Vervoer staat voor een nauwe samenwerking en probeert jou zoveel mogelijk te helpen een geslaagde dag te organiseren. Pouw Vervoer is de partner voor het busvervoer van basisonderwijs, middelbaar onderwijs en het beroeps/ hoger onderwijs.

Basisonderwijs

Op een basisschool is het altijd een drukte van belang en het organiseren van een schoolreisje kan tijdrovend zijn. Wij zullen altijd ons best doen om het huren van een bus zo gemakkelijk mogelijk te maken. Je kunt er voor kiezen om alleen een bus te huren en de rest van de organisatie zelf uit te voeren. Wij zullen samen met jullie kijken welke bus het beste bij jouw schoolreis past, een luxe touringcar, een dubbeldekker of wellicht toch een budget oplossing met een lijn- tourbus. Uiteraard kunnen wij je ook van dienst zijn met compleet verzorgde schoolreizen, in één oogopslag zie je de kosten voor het busvervoer en de entree!

Onze chauffeurs weten hoe ze om moeten gaan met jonge kinderen die bruisen van de energie op de dag van de langverwachte schoolreis. Natuurlijk zijn er regels in de bus, maar altijd in overleg met de docenten en begeleiders! Niet voor niets werken we met veel basisscholen al jaren met veel plezier samen.

Middelbaar onderwijs

In het middelbaar onderwijs staan er vele soorten reizen op de jaaragenda. Bij Pouw Vervoer kun je voor elk type busreis de juiste bus huren. Een excursie, werkweek, citytrip, meerdaagse reis of skireis, wij helpen je graag om voor jouw groep de beste oplossing te vinden. Pouw Vervoer werkt met veel middelbare scholen in midden Nederland intensief samen, zo zorgen we altijd voor een passende oplossing op maat gemaakt. Voor veel populaire attractieparken kun je tevens de entreebewijzen bij ons bestellen, gemakkelijk en voordelig!

Beroepsonderwijs / Hoger onderwijs

Ook in het beroepsonderwijs en hoger onderwijs werkt Pouw Vervoer samen met onderwijsinstellingen om al het busvervoer in goede banen te leiden. Of het nu één dagtocht in een luxe touringcar betreft of een grote introductiedag voor duizenden studenten, Pouw Vervoer is jullie partner.