Met de bus naar de Efteling in Kaatsheuvel

Een efteling bus huren voor de jaarlijkse schoolreis doe je bij Pouw Vervoer!

Van wonderlijke vertelsels en duizelingwekkende dromen tot avonturen op hoge snelheid en sprookjesachtig entertainment. Er is zoveel te zien, te beleven en te ervaren in de Efteling. Het wordt dé leukste schoolreis die je kunt wensen! Pouw Vervoer brengt jullie graag in een comfortabele touringcar naar de Efteling.

Dagje Efteling met school

Maandenlang was de iconische achtbaan de Python uit de running voor onderhoud. Maar sinds eind maart 2018 is de vernieuwde rollercoaster weer geopend voor publiek. Ervaar met Aquanura aan het eind van de dag de magie van deze sensationele en grootste watershow van Europa. Natuurlijk mag een bezoek aan de magische stad Raveleijn en de Sprookjesboom niet ontbreken. Ook de spectaculaire achtbaan Baron 1898 mag niet ontbreken bij je bezoek aan de Efteling! Wat denk je van de in 2017 geopende attractie Symbolica? Dit is een achtbaan in het donker. Natuurlijk zijn ook de klassiekers als de droomvlucht en het sprookjesbos nog steeds terug te vinden in dit magische park.

Alle attracties, bagagekluizen en voorzieningen zoals (invaliden)toiletten zijn gratis. Er komen dus geen extra kosten meer bij. Je leerlingen, jong en oud, vermaken zich van het begin tot het eind en hebben de dag van hun leven!

Wacht niet langer, in de Wereld vol Wonderen gebeurt ‘t!

Inschrijven nieuwsbrief