Bussen

Ons wagenpark bestaat uit bussen variërend van een 22-persoons touringcar tot en met een 92-persoons dubbeldekker. Daarnaast hebben we rolstoelbussen en lijn- tourbussen. Alle touringcars van Pouw Vervoer voldoen aan moderne veiligheidseisen, zoals veiligheidsgordels, en beschikken over airco, cd-speler, dvd-speler en in sommige gevallen een koffiebar, koelkast en/of toilet. Het gebruik van deze voorzieningen is altijd op aanvraag. Als u aangeeft graag gebruik te maken van één van deze voorzieningen, dan zal dat specifiek op uw orderbevestiging vermeld staan. Lijn- tourbussen zijn simpel uitgevoerde bussen en beschikken niet over voorzieningen als tv/dvd, koelkast, koffiebar, toilet en in sommige gevallen zijn er ook geen gordels in dergelijke bussen aanwezig. Wij behouden ons het recht om een touringcar bij een collega busbedrijf in te huren.

Zitplaatsen

U reserveert bij ons busvervoer geschikt voor een x-aantal personen. Op het moment van reserveren kunnen wij u geen exacte busindeling geven. U kunt de indeling vanaf de vrijdag voorafgaand aan uw rit bij ons opvragen. Die indeling is altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wanneer in de bus veiligheidsgordels zijn gemonteerd, dan is de passagier verplicht deze te gebruiken. De draagplicht geldt ook voor kinderen. Pouw Vervoer hanteert als regel: maximaal 1 persoon per zitplaats. Dat geldt ook voor het vervoer van kinderen en peuters.

Brengen en halen

Indien niet anders vermeld, is uw busrit berekend op basis van brengen en halen. Is het toch de bedoeling dat de bus de hele rit tot uw beschikking blijft? Laat het ons dan weten, er wordt een nieuwe prijs voor u berekend.

Brandstofprijzen

De prijs is gebaseerd op de huidige brandstofprijzen. Als deze prijzen stijgen, dan kunnen wij de busprijs niet garanderen.

Wijzigingen BTW

De prijs is gebaseerd op een BTW tarief van 6%. Indien de landelijke politiek besluit de belasting toegevoegde waarde aan te passen zullen we hier aan moeten voldoen en behouden wij het recht voor de aangeboden prijzen evenredig aan te passen.

Parkeerkosten

Al onze prijzen zijn exclusief eventuele parkeerkosten.

Schoonmaakkosten

Vanzelfsprekend wordt de touringcar tijdens het gebruik vuil. Indien de touringcar echter extreem wordt vervuild, zijn wij genoodzaakt om achteraf schoonmaakkosten á € 50,00 per uur in rekening te brengen.

Grensoverschrijdend vervoer

Bij grensoverschrijdend vervoer dient het juiste programma zo spoedig mogelijk bij ons bekend te zijn. Daarnaast is het noodzakelijk dat uiterlijk 7 werkdagen voor aanvang van de busrit een passagierslijst bij ons aanwezig is. Alle bagage dient te beschikken over een label met daarop de persoonlijke gegevens van de rechtmatige eigenaar. Passagiers dienen te beschikken over een geldig paspoort en de benodigde verzekeringen. De prijzen zijn exclusief parkeer-, pont- en tolgelden, milieuheffingen, kilometers op locatie en verzorgingskosten (eten, drinken en een (dag)verblijf in een hotel) van de chauffeur. Deze kosten worden achteraf bij u in rekening gebracht, tenzij anders vermeld of wanneer u zelf op locatie deze kosten betaald.

Meerdaagse reizen

Al onze prijzen zijn inclusief binnen- en buitenlandse belastingen. De prijzen zijn exclusief parkeer-, pont- en tolgelden, milieuheffingen, kilometers op locatie en verzorgingskosten (eten, drinken en overnachting) van de chauffeur. Deze kosten worden achteraf bij u in rekening gebracht, tenzij anders vermeld of wanneer u zelf op locatie deze kosten betaald. U dient daarnaast zorg te dragen voor de overnachting(en) van de chauffeur op basis van een één persoonsholtekamer met douche en toilet, tenzij dit anders vermeld staat. Ook is het belangrijk om bij het regelen van een overnachtingsplaats rekening te houden met een parkeerplaats geschikt voor een touringcar.

Wijzigingen

Het juiste aantal personen en het definitieve programma dienen uiterlijk 7 werkdagen voor uw vertrek bij ons bekend te zijn. Eventuele wijzigingen in het aantal personen, data, de route, vertrek- en/of aankomsttijden kunnen prijsaanpassingen tot gevolg hebben. Wijzigingen zijn enkel mogelijk in overleg en mits haalbaar binnen het geldende Arbeidstijdenbesluit Vervoer. Indien bij uitvoering van uw opdracht blijkt dat er sprake is van een langere ritduur en/of een andere route dan vooraf is besproken, zullen meerkosten bij u in rekening worden gebracht, behoudens situaties te wijten aan overmacht.

Verzekeringen

Gedurende het vervoer in onze bus bent u verzekerd via onze inzittendenverzekering. Zodra u onze bus verlaat, dan stopt deze verzekering. Als u op uw bestemming ook verzekerd wilt zijn, dan dient u apart een (reis) verzekering af te sluiten bij uw verzekeringsgever.

Betalingscondities

Wij verzoeken u de factuur, welke u na uitvoering van de opdracht ontvangt, binnen 7 dagen na factuurdatum te betalen tenzij anders vermeld.

Verloren voorwerpen

Indien u tijdens het busvervoer een voorwerp verloren bent kunt u via het contactformulier dit aan ons kenbaar maken. Wanneer uw voorwerp is gevonden zullen wij contact met u opnemen.

Noodgevallen

Buiten kantoortijden zijn wij telefonisch bereikbaar op ons noodnummer 06-54650850.

Algemene voorwaarden

Op al onze diensten zijn de Algemene Vervoer- en Reisvoorwaarden van KNV Busvervoer van toepassing, gedeponeerd bij de rechtbank te ’s Gravehage onder nummer 18/2017. Op uw verzoek doen wij u een exemplaar toekomen.

Liever persoonlijk contact?

Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons direct

Heb je een vraag?
Heeft u een vraag?
  1. Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!
  2. E-mailadres(*)
    Invalid Input
  3. Je vraag(*)
    Invalid Input
  4. Invalid Input

Inschrijven nieuwsbrief