LEANDER BOON – BUSCHAUFFEUR
“Nu heb ik mijn droombaan”

 medewerkers1

Leander Boon heeft een lange tijd de titel ‘jongste buschauffeur van Nederland’ mogen dragen. Dat hij als 18 jarige achter het stuur van zo een grote touringcar mocht kruipen was zo bijzonder, dat het SBS 6 programma Hart van Nederland er graag bij was met een camerateam.

“Ik wil al van jongs af aan niets liever dan buschauffeur worden. Bij Pouw Vervoer kreeg ik die kans en nu heb ik mijn droombaan .” U kunt Leander vooral tegenkomen bij touringcar ritten binnen Nederland, lokaal schoolvervoer en het openbaar vervoer.

Eigenlijk moet je tenminste 21 jaar zijn om als chauffeur aan de slag te mogen, maar Leander mocht als onderdeel van een landelijke test al een paar jaar eerder beginnen. “Veel jongens van mijn leeftijd willen vrachtwagenchauffeur worden, maar ik wil graag met mensen om gaan en daarom zit ik helemaal op mijn plek!”

Instagram

Leander is naast buschauffeur ook beheerder van ons Pouw Vervoer Instagram account!

 

CLARISSE SCHOUTEN – SALES
“Ik kijk ook wat we nog meer voor u kunnen betekenen”

 medewerkers2

Clarisse Schouten werkt sinds 2013 bij Pouw Vervoer als onderdeel van het salesteam. Als salesmedewerker is Clarisse voor u het eerste aanspreekpunt bij het huren van een bus.

“Als salesmedewerker vertaal ik de wensen van mijn klant naar een concrete busrit. Niet alleen zorg ik er voor dat alle gegevens correct zijn voor klant, planning en de chauffeur, ik kijk ook wat we nog meer voor u kunnen betekenen.”

Clarisse is als onderdeel van het salesteam betrokken geweest bij enkele bijzondere projecten. “Het meest uitdagende project ooit was het busvervoer bij de KNVB bekerfinale 2016 voor onze klant FC Utrecht. Een opdracht met 260 bussen, veel bijzondere veiligheidseisen en een enorme logistieke uitdaging. Als je na afloop terug mag kijken op een succesvolle opdracht, dan geeft dat wel een kick!

Geen dag hetzelfde

Wat Clarisse het leukste vind aan haar werkzaamheden bij Pouw Vervoer? “ We hebben een super gezellig team en hoe druk het ook is, we zetten onze schouders er onder. Ook vind ik het directe contact wat ik met mijn klanten heb leuk, dit zorgt ervoor dat er geen dag het zelfde is.”

Liever persoonlijk contact?

Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons direct

Heb je een vraag?
Heeft u een vraag?
  1. Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!
  2. E-mailadres(*)
    Invalid Input
  3. Je vraag(*)
    Invalid Input
  4. Invalid Input

Inschrijven nieuwsbrief