Voor onze partner FC Utrecht mochten wij met 260 bussen afreizen naar de KNVB Bekerfinale welke werd gespeeld in Rotterdam. We hebben ruim 16.000 supporters naar de Kuip en terug naar FC Utrecht gebracht. Ondanks de nederlaag van onze club kijken we terug op een zeer geslaagd evenementenvervoer!

Pouw Evenementen

Er komt heel wat kijken bij het vervoeren van zoveel voetbalsupporters. Ondanks dat Pouw Vervoer door de jaren heen veel ervaring heeft opgedaan in (grootschalig) evenementenvervoer bij diverse evenementen en festivals, was dit een opdracht van ongekende omvang. Natuurlijk moeten bussen en touringcars geregeld worden, de 260 chauffeurs geïnstrueerd, veiligheidsplannen worden in acht worden genomen, verkeersplannen bestudeerd en dat is slechts de voorbereiding.

Alle hens aan dek

Om busvervoer van zo een gigantische omvang zoals deze opdracht naar de bekerfinale in goede banen te leiden, is alleen het regelen van touringcars niet voldoende. Bij evenementenvervoer komt veel meer kijken. Daarom waren er op de diverse opstaplocaties volop werknemers van Pouw Vervoer aanwezig als evenementenbegeleiders en kaartcontroleurs. Ook waren er monteurs aanwezig om gestrande bussen direct te repareren en er was zelfs een coördinator aanwezig bij de meldkamer van de politie om de verschillende clusters aan te sturen.

Missie geslaagd

Helaas kon onze club de beker niet mee naar de Galgenwaard nemen, toch kijken we terug op een zeer geslaagd evenement. Er waren nauwelijks incidenten en elke supporter was op tijd in het stadion aanwezig om te genieten van de wedstrijd. We mogen met trots terugkijken op de grootste ééndaagse ooit voor Pouw Vervoer!

Inschrijven nieuwsbrief