U bent minder goed ter been, of is er iemand uit uw groep die groep die rolstoelvervoer behoeft? Pouw Vervoer is al vele jaren ervaren vervoerder van minder valide passagiers. Rolstoelvervoer vraagt kennis en ervaring wat elk jaar dient te worden getoetst door middel van een rolstoeltraining.

Inrichting bus

Rolstoelververvoer is afhankelijk van het aantal rolstoelen, is de bus geschikt voor 52 (bij één rolstoel) tot 32 zitplaatsen (als er acht rolstoelen meegaan). De bus richten we in naar wens van de klant. De maximale toegestane belasting van de rolstoellift is 300 kilo. Dat geldt dus voor de rolstoel inclusief inzittende. De breedte van de rolstoel kan maximaal 75 centimeter zijn. Scootmobielen kunnen helaas niet mee.

Veiligheid

Bij Pouw Vervoer mag je er altijd van uitgaan dat we zorgen voor een veilige bus. We hebben een modern wagenpark en in onze eigen werkplaats zorgen ervaren monteurs voor controles en onderhoud. Rolstoelen worden veilig geborgd met een vierpunts vastzetsysteem, en minimaal tweepunts gordels. Veiligheid staat bij Pouw Vervoer hoog in het vaandel!

Milieu

Een bus huren is een milieubewuste keuze, zeker bij Pouw Vervoer! We beschikken de meeste bussen uit ons wagenpark hebben de schoonste en zuinigste motor die verkrijgbaar zijn in de markt. Deze motoren produceren aanzienlijk minder schadelijke uitstoot en dat maakt reizen met onze bussen een milieubewuste keuze.

Faciliteiten

Onze rolstoelbussen beschikken over de onderstaande faciliteiten. 

  • airconditioning
  • bagageruimte
  • cd-speler
  • dvd-speler
  • gordels
  • koelkast
  • microfoon
  • rolstoellift

Wanneer je gebruik wilt maken van faciliteiten in de bus, kun je dit aan geven bij de aanvraag en de bevestiging van de busrit. Eventueel kun je ook lunchpakkketen aanvragen. De aanwezigheid van specifiek aangevraagde faciliteiten staat op de orderbevestiging.

Wil je een bus huren?

Je bent bij Pouw Vervoer aan het juiste adres!

Bel ons direct op 030 68 68 300 of Prijs aanvragen

Inschrijven nieuwsbrief