Een bus huren bij Pouw Vervoer is al jaren een garantie voor een gezellige busrit. Maar met een van onze Pouw Partybussen gaan we nog een stapje verder! Een Partybus is geschikt voor grote gezelschappen en beschikt over een professioneel geluidssysteem, discoverlichting en kan uitgerust worden met een partykoelkast. Onze feestbussen zijn vaak te vinden bij evenementenvervoer of festivalvervoer maar kan ook door een particulier gezelschap gehuurd worden. Onze partypouwerbus is zelfs zo populair dat deze door de vrienden van Youtuber Kalvijn werd gebruikt om zijn video in op te nemen.

Eigen muziek

Een Pouw Partybus is uitgerust met een professioneel geluidssysteem en dat is te horen! Neem je eigen muziek mee en speel de krakers waar jouw groep hard op gaat. Zo is het feestje al begonnen zodra je de partybus in stapt!

Veiligheid

Van Pouw Vervoer mag je verwachten dat we er alles aan doen om je te vervoeren in een veilige bus, zo ook in onze Pouw Partybus. Door onze eigen servicewerkplaats en ervaren monteurs is de partybus altijd tip top in orde.

Krijg onderstaand een impressie van de wervelende lichtshow!

Faciliteiten

Onze Pouw Party bussen hebben zit- en staanplaatsen en kunnen beschikken over de volgende faciliteiten:

  • airconditioning
  • breed gangpad
  • discoverlichting
  • microfoon
  • partykoelkast
  • professionele geluidsinstallatie
  • rookmachine

Wanneer u gebruik wilt maken van een of meerdere faciliteiten bij uw Partybus, vragen we u dit aan te geven bij de aanvraag en bevestiging van de busrit. Wij zullen er dan voor zorgen dat de juiste faciliteiten aanwezig zijn. Sommige van de faciliteiten kunnen meerkosten met zich meebrengen. De aanwezigheid van specifiek aangevraagde faciliteiten zullen op uw orderbevestiging vermeld staan.

 

 Youtuber Kalvijn in onze PartyPouwer feestbus: (1,5 miljoen keer bekeken)

Liever persoonlijk contact?

Onze medewerkers helpen graag!

Bel ons direct

Heb je een vraag?

Heeft u een vraag?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Inschrijven nieuwsbrief