Met de aanschaf van twee gelede bussen is Pouw Vervoer klaar voor het nieuwe evenementenseizoen. We kunnen deze twee gelede MAN bussen goed gebruiken nu de evenementenagenda steeds voller raakt!

Specialist in evenementen

Pouw Vervoer is al jaren een bekende naam in festivalvervoer, pendelvervoer en evenementenvervoer. Met klanten als het Best Kept Secret festival, Hogeschool Utrecht, Huishoudbeurs,Solar Weekend festival en vele anderen stappen jaarlijks duizenden bezoekers van uiteenlopende evenementen in onze bussen. Met de uitbreiding van twee gelede bussen heeft Pouw Vervoer haar wagenpark verder uitgebreid en gespecialiseerd in evenementenvervoer.

Perfect voor snelheid

Onze klanten, veelal organisatoren van festivals of evenementen, zullen optimaal profiteren van deze lange MAN Lion S City G bussen. Door de optimale verhouding van zitplaatsen en staanplaatsen en kunnen we met één busrit veel passagiers meenemen. Daar komt nog eens bij dat dit model gelede bussen een extra in/uitstap deur heeft, hierdoor is de in/uitstaptijd aanzienlijk sneller geworden. Zo hoeven de eventbezoekers nooit lang te wachten op de bus!

Binnenkort op de weg

De nieuwe bussen worden op dit moment klaargemaakt voor gebruik en speciaal toegespitst op evenementenvervoer. Vanzelfsprekend zijn de wagens uitgerust met GPS Track and Trace en voldoen ze aan de geldende milieueisen voor historische binnensteden zoals het centrum van Utrecht. 

Zelf een organisator van een event en benieuwd wat Pouw Vervoer voor jullie kan betekenen? Ga dan snel naar PouwEvenementen.nl