Het coronavirus is nog niet uit onze maatschappij verdwenen. De besmettingcijfers schommelen en de overheid doet er alles aan met maatregelen passend bij de op dat moment bekend aantal gevallen. We moeten er voor blijven waken dat wij deze maatregelen blijven hanteren zodat het virus niet ons leven blijft beheersen. Het coronavirus heeft ons blootgesteld aan nieuwe uitdagingen en dilemma’s, die we zo goed als mogelijk en met elkaar het hoofd moeten blijven bieden. 

Wat betekenen de maatregelen voor het busvervoer?

Busvervoer vanaf 1 juli 2020

1) Bij touringcarvervoer voor alle leeftijden mag de volledige capaciteit van de bus kan gebruikt worden, onder de volgende voorwaarden:
– De passagiers houden anderhalve meter afstand tot de chauffeur
– Passagiers vanaf 13 jaar dragen mondkapjes
– De passagiers verklaren vooraf dat zij gezond zijn
– Zie verder de Covid19 Richtlijn Touringcar vervoer

Voorzorgsmaatregelen
Wij volgen consequent de actuele richtlijnen van het RIVM. Wij zorgen dat onze voertuigen extra worden schoongemaakt na elk gereden rit. Ook nemen de chauffeurs gepaste afstand tot onze passagiers in acht en mogen de eerste rijen zitplaatsen rechts en links in de bus niet gebruikt worden. Deze crisis vraagt uitdrukkelijk aan een ieder verantwoordelijkheid te nemen. Uw gezondheid en van onze medewerkers is voor ons het belangrijkst.

Op kantoor
Ons kantoor blijft beperkt bezet door collega’s om de voortgang van de processen te bewaken. Om de continuïteit van de dienstverlening te waarborgen werken de kantoormedewerkers per afdeling soms thuis of op kantoor.

Bron- en contactonderzoek
Bron- en contactonderzoek (BCO) is een essentieel onderdeel van de bestrijding van de huidige COVID-19-epidemie. Pouw Vervoer heeft sinds het begin van de pandemie nul verzoeken ontvangen voor een BCO na een uitgevoerde opdracht. 

Zekerheid in onzekere tijden
In deze coronaperiode kan de busrit tot 7 dagen voor vertrek kosteloos worden geannuleerd. Lees er alles over op deze pagina: Bij Pouw Vervoer kosteloos annuleren tot 7 dagen van tevoren

Zorg voor u zelf en voor elkaar.

 

Inschrijven nieuwsbrief