Pouw Kart challenge finish line

Pouw Vervoer geeft 10 x 2 kaarten weg voor de Grand Prix Zandvoort!

Max Verstappen heeft de eerste meters al over het circuit gemaakt, de spanning stijgt! Pouw Vervoer is 1, 2 en 3 mei met heel veel bussen aanwezig bij de Grand Prix van Zandvoort. Omdat dit zo'n geweldige opdracht is voor ons geven wij tien weken lang, per week, twee corporate lounge kaarten weg voor de vrije training van de Formule 1 op Zandvoort op vrijdag 1 mei 2020 ter waarde van €375,- Deze prijs is inclusief VIP vervoer van en naar het circuit! Winnaars bekijken de race vanaf de tribune; VIP main grandstand / overdekt tegenover de pitstraat/start-finish. Er zit ook van alles bij, ontbijt, lunch, walking dinner en een open bar met bier, fris en wijn assortiment. Kortom: Je bent een echte VIP op deze dag.

Hou dus de komende weken deze pagina en onze social media kanalen in de gaten, want op dinsdag komt een nieuwe winkans online. Like onze Facebook pagina en volg ons op Instagram om steeds als eerste op de hoogte te zijn van een nieuwe winkans!

Vanwege de Corona crisis gaat de actie even in de koelkast, de winnaar voor de vijfde set kaarten wordt zsm bekend gemaakt.

 

De winnaar van de vierde week voor twee kaarten (week 3-3 t/m 9-3) is KimMarco via Twitter. Gefeliciteerd!

 

 Pouw Vervoer Grand Prix Zandvoort

Spelvoorwaarden Pouw Vervoer Grand Prix zandvoort

Pouw Kart challenge finish line