Een bus huren voor de leukste schoolreis, excursie of studiereis?

Dat doe je bij Pouw Vervoer!

Voor veel leerlingen en docenten is het schoolreisje het hoogtepunt van het jaar, maar voor de organisator betekent het veel extra werk. Pouw Vervoer staat voor een nauwe samenwerking en probeert zoveel mogelijk te helpen een geslaagde dag te organiseren. Pouw Vervoer is de partner voor het busvervoer van basisonderwijs, middelbaar onderwijs en het beroeps/ hoger onderwijs.

Basisonderwijs

Op een basisschool is het altijd een drukte van belang en het organiseren van een schoolreisje kan tijdrovend zijn. Wij maken het huren van een bus zo gemakkelijk mogelijk. Je kunt er voor kiezen alleen een bus te huren en de rest van de organisatie zelf uit te voeren. Wij kijken dan samen met jullie welke bus het beste bij jullie schoolreis past: een luxe touringcar, een dubbeldekker of wellicht toch een budgetoplossing met een lijn- tourbus. Uiteraard kunnen wij ook de complete schoolreis verzorgen. In één oogopslag zie je de kosten voor het busvervoer en de entree!

Onze chauffeurs weten hoe ze om moeten gaan met jonge kinderen die bruisen van de energie op de dag van de langverwachte schoolreis. Natuurlijk zijn er regels in de bus, maar altijd in overleg met de docenten en begeleiders! Niet voor niets werken we met veel basisscholen al jaren met veel plezier samen.

Middelbaar onderwijsPouw Vervoer Dubbeldekker min

In het middelbaar onderwijs staan er vele soorten reizen op de jaaragenda. Bij Pouw Vervoer kun je voor elk type busreis de juiste bus huren. Een excursie, werkweek, citytrip, meerdaagse reis of skireis, wij helpen je graag voor jouw groep de beste oplossing te vinden. Pouw Vervoer werkt met veel middelbare scholen in Midden-Nederland intensief samen, zo zorgen we altijd voor een passende oplossing op maat gemaakt. Voor veel populaire attractieparken kun je ook de entreebewijzen bij ons bestellen. Gemakkelijk en voordelig!

Beroepsonderwijs en hoger onderwijs

Ook in het beroepsonderwijs en hoger onderwijs werkt Pouw Vervoer samen met onderwijsinstellingen om al het busvervoer in goede banen te leiden. Of het nu om één dagtocht in een luxe touringcar gaat of om een grote introductiedag voor duizenden studenten, Pouw Vervoer is jullie partner.