Er komt heel wat kijken bij het organiseren van een goed evenement of festival. Pouw Vervoer heeft jarenlange ervaring met het busvervoer bij evenementen, we ondersteunen u graag bij de organisatie van uw event. Wij denken met je mee over bezoekersstromen, parkeerproblemen, pendelbussen, coördinatie, buskaartverkoop en kunnen al jouw logistieke zorgen over evenementenvervoer uit handen nemen. Of je nu een luxe touringcar, lijn- tourbus, partybus of gelede bus zoekt, wij hebben alles in huis om jullie evenement tot een succes te maken.

Pendelvervoer

De parkeergelegenheid is niet direct bij jouw event? Je bezoekers komen met het openbaar vervoer maar het station is net te ver weg? Pendelbussen bieden voor jullie de uitkomst. Wij hebben veel ervaring met pendelvervoer en ons wagenpark leent zich hier uitstekend voor! Daarnaast kunnen we bus coördinatoren, kaartverkopers en parkeerwachten inzetten om het vervoer bij een evenementen goed te laten verlopen.

Landelijk event

Je hebt een evenement of bedrijfsfeest georganiseerd en jegasten komen uit heel het land? Wij kunnen jouw gasten vanuit heel Nederland met een luxe touringcar op tijd en veilig op je event brengen. Opstapplaatsen, routes en reistijden zullen we samen met jullie bepalen en we kunnen zelfs een coördinator inzetten om ervoor te zorgen dat alles ter plaatse soepel verloopt.

Kaartverkoop

Als organisator van een evenement of festival kun je gebruik van onze buskaart service. Met de buskaart kunnen alleen betalende bezoekers gebruik maken van de pendelbus. Wij kunnen zelfs jullie logo op de buskaart drukken en de kaartverkoop voor je regelen. Zo is een bus huren financieel stukken aantrekkelijker!

Kijk op pouwevenementen.nl voor een uitgebreid overzicht van onze opdrachtgevers en meer informatie over evenementenvervoer.

Inschrijven nieuwsbrief