Een bus huren met een veilig gevoel

Omdat er altijd wat kan gebeuren is het bij Pouw Vervoer mogelijk om een bus te huren met een annuleringsclausule. Door het afsluiten van een annuleringsclausule kan je tot 1 dag voor aanvang van het busvervoer de busrit annuleren. Zo boek je met een zeker gevoel de reis en mocht er dan een onverhoopte reden zijn om de reis niet door te laten gaan, dan blijf je in elk geval niet met een forse rekening zitten. Je betaalt dus geen hoge annuleringskosten maar alleen het vooraf afgesproken tarief van de clausule.

Kosten annuleringsclausule

Het tarief van de clausule bedraagt 7,5% van de ritprijs, met een minimumbedrag van € 35,- Incl. BTW.

Voorbeeld
Ritprijs € 500,00
Annuleringsclausule € 37,50
Je betaalt € 537,50
Mocht je onverhoopt moeten annuleren en je hebt een clausule afgesloten betaal je in dit voorbeeld €37,50,- annuleringskosten.

Voorwaarden annuleringsclausule

  • De annuleringsclausule kan alleen afgesloten worden bij het bevestigen van de busrit.
  • De clausule is alleen geldig over het busvervoer. Arrangementen, overtochten of entreebewijzen zijn uitgesloten.
  • De annuleringsclausule is alleen geldig als de annulering uiterlijk 1 dag vóór 15:00 uur voor aanvang van de reis telefonisch wordt gemeld tijdens kantoortijden (08.00-17.30 uur) bij één van onze kantoormedewerkers op telefoonnumer 030-6868300. Buiten kantoortijden belt u 030-6868300 en wordt u doorgeschakeld naar ons noodnummer welke dan in werking is.
    Het is ook mogelijk per e-mail te annuleren op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Een annulering per e-mail geldt alleen als u van ons een bevestiging van annulering heeft ontvangen. Wanneer u geen reactie op uw e-mail ontvangt is de annuleringsclausule niet geldig en zijn de normale annuleringsvoorwaarden van toepassing. Ons advies is altijd telefonisch contact op te nemen.

Controleer altijd na afsluiten van de annuleringsclausule of deze vermeld staat op de orderbevestiging.

Inschrijven nieuwsbrief