Wilt u in april, mei of juni een bus huren? Wacht dan niet te lang met uw reservering en boek snel uw bus bij Pouw Vervoer. Traditioneel is het voorjaar een razend drukke periode en om sommige dagen is de vraag hoger dan het aantal beschikbare bussen. Ondanks het grote aantal touringcars welke Pouw Vervoer tot haar beschikking heeft zullen er dagen zijn dat al onze bussen reeds zijn ingezet!

Samen opzoek naar een oplossing

Maar geen paniek, de kans is groot dat u er nog op tijd bij bent gewoon de bus kunt huren voor uw gezelschap. En zelfs als de beschikbaarheid beperkt is zullen wij altijd ons uiterste best doen om samen met u tot een goede oplossing te komen. Een touringcar huren doet u het gemakkelijkst in overleg met onze medewerkers!

Schoolreistijd

De reden dat sommige dagen in mei, juni en juli zo druk zijn, komt voornamelijk door basisscholen die op schoolreisje gaan en de leukste dag van het jaar tegemoet zien. Traditioneel zijn er echter dagen dat elke school in de wijde omtrek juist die dag als ideaal bestempelen. Het gevolg hiervan is grote drukte bij de busbedrijven en de meest populaire attractieparken. Heeft u als docent geen zin in lange rijen voor het sprookjesbos, overweeg dan in overleg met Pouw Vervoer een rustige schoolreisdag uit te kiezen!

Boek snel uw bus

Pouw Vervoer adviseert al haar klanten zo snel mogelijk het schoolreisje of uitje te reserveren, klik hier om direct uw prijs aan te vragen.

Inschrijven nieuwsbrief